Yhteisö / Smashin eSM-kisat 2019
#1
Smashfinland ry on vuoden 2019  Smash Bros. Meleen ja Ultimaten virallinen eSM-turnausoperaattori ja näin vastuussa kuluvan vuoden eSM-kisojen järjestämisestä. Kisat muodostuvat 4-5 karsintaturnauksesta ja finaalista. Varmistetut karsintaturnaukset ovat seuraavat:
  • 27.4. Offstage 6, Helsinki Ilmoittautuminen
  • 18.-19.5. Byte 2019, Seinäjoki Ilmoittautuminen
  • 12.-14.7. Union XXI, Helsinki
  • 14.-15.9. Poravaunu 8, Jyväskylä
Lisäksi elokuussa järjestetään mahdollisesti yksi karsintaturnaus lisää. Finaaliturnaus taas pelataan 15.-17.11. Helsingissä. Tarkempi sijainti varmistuu myöhemmin. Turnauksista saa karsintapisteitä seuraavanlaisesti:

Sijoitus                                Pisteet
   1.                                        25
   2.                                        20
   3.                                        15
   4.                                        12
   5-6.                                     10
   7.-8.                                     8
   9.-12.                                   4
   13.-16.                                 1

Kahdeksan eniten karsintapisteitä kerännyttä etenevät finaaliin, jossa lopullinen mestaruus ratkaistaan. Kokonaiskarsintapisteissä otetaan huomioon vain kolme parasta pistesijoitusta, jolloin suurin mahdollinen yhteenlaskettu pistemäärä on 25 + 25 + 25 eli 75 pistettä.

Mahdollisissa tasapistetilanteissa tasatilanteet ratkaistaan kaikkien viiden karsintaturnauksen yhteenlasketulla kokonaispistemäärällä. Mikäli pisteet ovat edelleen tasan, ratkaistaan pelaajien järjestys arpomalla.

Mainittuihin turnauksiin osallistuminen vaatii kilpailijalta SEUL:n pelaajalisenssin hankkimista vähintään viikkoa ennen ensimmäistä esm-turnausta, johon kilpailija on osallistumassa. Mihinkään yllä listattuun esm-turnaukseen ei voi osallistua ilman ko. lisenssiä. Tämä koskee ainostaan Singles-turnauksia eikä esimerkiksi Doublesia tai muita tapahtumissa mahdollisesti järjestettäviä turnauksia.

Lisenssin hinta on 5 €  ja sen hankkimisesta voi lukea oheisen linkin takaa enemmän. Lisenssi on mahdollista myös hankkia liittymällä Smashfinland ry:n jäseneksi vähintään viikkoa ennen ensimmäistä esm-turnausta, johon olet osallistumassa. Smashfinland ry -jäsenyys maksaa 10 € ja lisenssin lisäksi saat jäsenetuna mm. alennusta turnausmaksuihin. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun.

http://www.esm.gg/pelaajalisenssi/

Smashfinland ry on myös omalta osaltaan sitoutunut noudattamaan SEUL:n Antidopingohjelmaa. Pelaajien kannalta tämä tarkoittaa sitä, että eSM-turnauksissa voidaan osallistujille järjestää satunnaisia ennalta ilmoittamattomia dopingtestejä joko veri- tai virtsakokeen muodossa. Antidopingohjelma löytyy oheisen linkin takaa ja on suositeltavaa, että eSM-kisoihin osallistuvat tutustuvat siihen.

https://seul.fi/antidopingohjelma/

Lisätietoa eSM-kisoista yleensä löytyy allaolevan linkin takaa.

http://www.esm.gg/
Reply
#2
Voisikohan näistä kerätyistä pisteitä pitää jotain ajan tasalla olevaa listaa?
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)